Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Seminarium med AWA den 19 november kl 14 – 16 hos Flemingsberg Science, Novumhuset, Hälsovägen 7 Flemingsberg, plan 6E

Nästan alla företag har immateriella tillgångar och värden i någon form. Det kan vara varumärket eller företagsnamnet man är rädd om, eller sin hemsida och domännamnet/namnen. Det kan handla om uppfinningar, kunskap i form av företagshemligheter eller upphovsrätten till material som andra intressenter (både konkurrenter och potentiella investerare!) värdesätter. Även vissa avtal, som det är svårt att genomföra företagets affär utan, kan vara av stort värde.

Som företagare är det centralt att vara väl medveten om vad som är värdefullt i det egna bolaget. Genom vetskapen om vad som genererar (framtida) intäkter kan du som näringsidkare bygga ett relevant skydd för dina immateriella tillgångar, och använda dessa tillgångar i företagets relation med andra, men även skapa en strategi och en road-map över hur företaget ska navigera på marknaden för att kunna nå den fulla potentialen och uttalade affärsmål.

AWA hjälper dig att ta kontroll över riskerna och samtidigt ta tillvara på möjligheterna, genom att arbeta aktivt med dina viktigaste immateriella tillgångar och sammanlänka kraften i dem med din affärsplan.

Anmälan: bjorn@flemingsbergscience.s

Läs mer