frukost@flemingsberg

frukost@flemingsberg

  • NÄR: Tisdag 3 maj kl 8.30–9.30. Frukost serveras från kl 8.00

  • VAR: de Verdiersalen, Alfred Nobels allé 10, Campus Flemingsberg

Tema: Flemingsberg – ett hjärta för en ny tid

Varmt välkommen till det första mötet inom ramen för vårt nystartade Business Community i Flemingsberg. Flemingsberg Business Community är till för dig som arbetar eller driver verksamhet på campus eller i Flemingsberg. Vi tror att allt är möjligt när rätt människor och företag möts. Inom communityt delar vi erfarenheter, hittar synergier och håller oss uppdaterade om varandra och om utvecklingen på och kring campus.

Campus Flemingsberg är en attraktiv grogrund för entreprenörskap och kunskapsintensiva verksamheter. I Flemingsberg sker utvecklingen sida vid sida med bland annat forskning och offentlig sektor. Kopplingen mellan studier, forskning och näringsliv är inte alltid självklar och vi behöver hjälpas åt för att hitta synergier och samarbeten.

Nu vill vi träffa dig!

Det händer mycket i området och det vill vi gärna berätta mer om. På morgonens frukostmöte kommer vi att samtala kring utvecklingen i Flemingsberg men även diskutera önskemål om aktiviteter, innehåll och events i vårt community.

Inbjuden gäst:
Johan Zachrisson, affärsutvecklingschef, Fabege

Varmt välkommen önskar Pernilla Boström och Johnny Högberg, Flemingsberg Science

Flemingsberg – where we share knowledge, innovation and success

Anmälan

Genom att ange din e-post i detta formulär så ger du samtycke till att ingå i nätverket och på så sätt också ta emot nyheter och värdefulla tips från Flemingsberg Business Community. Läs även vår Integritetspolicy.

KONTAKTA FLEMINGSBERG SCIENCE

Johnny Högberg
CEO, Flemingsberg Science
johnny.hogberg@flemingsbergscience.se
+46 70 550 12 73

Pernilla Boström
COO, Flemingsberg Science
pernilla.bostrom@flemingsbergscience.se
+46 703 35 25 77