Så kan du få stöd från KI:s infrastruktur för avancerade terapiläkemedel (ATMP)

Att utveckla läkemedel för avancerad terapi (ATMP) är ett växande område. Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset har unika faciliteter och expertis inom detta område.

Vi välkomnar dig till detta frukostseminarium för att lära dig mer om hur ditt företag kan få tillgång till dessa faciliteter och dra nytta av tjänsterna, resurserna och kompetensen. Ställ dina frågor till forskare och entreprenörer från anläggningarna och vår växande ATMP-community under den avslutande frågestunden.

Registrera dig här. 

När?

2022-04-26 08:00 – 10:00

Var?

Innomedicum, Nanna Svartz Väg 2 at Campus Solna. Room: Daggkåpa

Arrangörer

Stockholm Life Tech (Region Stockholm, Akademiska Hus, Flemingsberg Science, Karolinska Institutet, Karolinska Institutet Science Park, Karolinska University Hospital, Stockholm Science City)

Program (In English)

8:00 Breakfast & Networking

8:30 Welcome!

8:40 Kristina Kannisto, Project leader Centre for Advanced Medical Products (CAMP), Swelife ATMP and ATMP Sweden, will start with an overview of the ATMP landscape in Sweden and the environment in Stockholm. Kristina is also the single Entry Point och regulatory support at Karolinska Centrum för Cellterapi (KCC).

8:50 Anna Pasetto, Facility Manager at the pre-GMP facility at ANA Futura, tells about their offer to companies followed by Magnus Essand, Professor of gene therapy at Uppsala University, CSO and co-founder of Elicera Therapeutics will share their experience from working with ANA Futura.

9:10 Pontus Blomberg, Head of Unit for KCC and GMP production unit Vecura, tells about their offer to companies followed by Johan Liwing, CEO at XNK Therapeutics who shares his experience from the GMP facility at Vecura.

9:30 Panel: All speakers are invited to a panel to answer questions from the audience

Welcome to stay after the meeting for a tour of A Working Lab @ Innomedicum to hear more about this innovation hub at Campus Solna.

Register not later than April 21th. A limited number of places are available. The seminar will not be streamed.

Published On: 1 april 2022
Till toppen