Öka ditt företags tillväxt och innovation – tre anledningar att välja Flemingsberg

Närheten mellan människor, kunskap och infrastruktur

Med fem högskolor och universitet, en konstskola, en gymnasieskola, ett universitetssjukhus, ett av Sveriges största resecentrum och flera kunskapsintensiva företag är Flemingsberg ett av Stockholmsregionens mest spännande områden. Här möts människor med erfarenheter från såväl akademi som näringsliv, offentlig sektor och samhälle. Här får du tillgång till ett växande företagskluster, olika nätverk, världsledande forskning och inte minst ett antal olika forskningsinfrastrukturer. Sedan sjukhuset öppnades på 1970-talet har Flemingsberg präglats av en nybyggaranda och gemenskap där vi gärna hjälper varandra.

Goda kommunikationer med nära till allt

I Flemingsberg finns allt inom räckhåll, du når fem högskolor och universitet, en konstskola och en gymnasieskola, ett universitetssjukhus, resecentrum och flera innovativa företag på fem minuters gångavstånd. Du tar dig till Stockholm central på nio minuter med fjärrtåg och här finns goda pendlingsmöjligheter till hela Mälardalen. När Spårväg syd byggs klar kommer spårvägen att binda ihop hela sträckan Älvsjö – Flemingsberg.

Ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt

Här utvecklas en framtida pulserande universitetsstad i ett av landets största utvecklingsprojekt. En plats för kunskap, kreativitet och nya idéer med nybyggda bostäder och arbetsplatser. Här skapas såväl jobb och lokal tillväxt som ger en bättre balans och konkurrenskraft för hela Stockholmsregionen. Här får du möjlighet att verka tillsammans med kunskapsintensiva och kreativa näringar i en framväxande universitetsstad. Välkommen du också!

vison-600

Visionsbild. Bild: Fabege.

VILL DU ETABLERA DIG I FLEMINGSBERG?

Vill du etablera ditt företag i ett av Stockholmsregionens viktigaste centrum för utbildning, hälso- och sjukvård, vetenskap, entreprenörskap och kunskapsintensiv verksamhet?

Vi kan erbjuda dig rätt personer och nätverk om du vill etablera din verksamhet i denna region. Vi kan de lokala förutsättningarna, marknaden och kulturen. Här får du snabbt en personlig kontakt med framtida nyckelpartners och blivande kunder.

KONTAKTA FLEMINGSBERG SCIENCE

Johnny Högberg
CEO, Flemingsberg Science
johnny.hogberg@flemingsbergscience.se
+46 70 550 12 73

Pernilla Boström
COO, Flemingsberg Science
pernilla.bostrom@flemingsbergscience.se
+46 703 35 25 77

Josefine Bresmar
Kommunikatör & Community Manager
josefine.bresmar@flemingsbergscience.se
+46 72 218 86 46