KTH – möter globala samhällsutmaningar

Sedan starten 1827 har KTH utvecklats till ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter och forskare från hela världen.

I Flemingsberg har vi grundutbildningar i form av civilingenjörs- och högskoleingenjörsutbildningar i medicinsk teknik, samt treåriga ingenjörsutbildningar i datateknik, elektroteknik och teknik och ekonomi. Här finns även tekniskt basår och flera masterutbildningar.

Utbildningarna i medicinsk teknik har en stark koppling till Karolinska universitetssjukhuset som ligger granne med KTH:s lokaler. Våra treåriga högskoleingenjörsutbildningar innehåller många projektarbeten som blir till nytta i ditt framtida arbetsliv – oavsett om du kommer att underhålla Sveriges elförsörjning eller utveckla viktiga applikationer.

En betydande del av vår forskning och utbildning i Flemingsberg handlar om att hitta nya smartare lösningar på globala samhällsutmaningar inom exempelvis hälsa, åldrande befolkning, energi och hållbart arbetsliv.

2016 flyttade KTH in i en helt ny byggnad med moderna, ljusa studielokaler. Mixen av utbildningar ger ett studentliv med mångfald och en levande studiemiljö.

KONTAKT

Hälsovägen 11C
141 57 HUDDINGE

Telefon (vx): 08-790 60 00

HITTA