Tävla med din idé

Drömmer du om att starta ditt eget företag? Att få jobba med din hobby, vara din egen chef och bestämma över din tid? Har du en idé du vill utveckla eller ett forskningsresultat som kan komma till användning och skapa nytta i samhället? Då har du möjlighet att tävla med din idé.

Anmälan till Flemingsberg Science Award STARTUP 2024 är nu öppen. När du söker till tävlingen måste du vara bra på att pitcha din affärsidé. Därför bjuder vi in dig till Flemingsberg pitch Workshop. Få bättre självförtroende, bli en vass talare och lär dig de viktigaste elementen när man framför en pitch!

Flemingsberg Science Award

Nu kan du som student, arbetande och boende i Flemingsberg tävla med din affärsidé. I en deltävling till den nationella affärsplanetävlingen Venture Cup belönar Flemingsberg Science idéer som bidrar till en bättre värld.

.

Venture Cup

“Great things never came from comfort zones”

Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer som kopplar ihop experter från näringslivet med framtidens entreprenörer och erbjuder en process för alla som bär på en idé. Venture Cup erbjuder inspiration, utbildning, handledning samt möjligheten till att skapa sig ett gediget nätverk.

.