Den nationella konferensen ATMP Sweden 2022 Stockholm går av stapeln den 7-8 november. Konferensen inleds med en halvdag av seminarium och studiebesök i Flemingsberg. 

Nätverket ATMP Sweden bjuder in till konferensen med stöd från innovationsmiljön ”ATMP 2030” och kompetenscentrumet Centre for Advanced Medical Products (CAMP). 

Under den första dagen den 7 november, kl. 13-16, välkomnas deltagarna till Flemingsberg för att ta del av områdets ATMP-aktiviteter, forskning och nätverk kring verksamheterna. Här finns även möjlighet att delta på guidade turer hos utvalda verksamheter inom KI Campus Flemingsberg och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Konferensens andra dag den 8 november är en heldag i Solna, kl. 9-16, med ett nationellt fokus på ATMP-ekosystemet i Sverige. Här samlas det svenska nätverket av aktörer och intressenter inom ATMP för att stimulera kunskapsdelning och samarbete. 

Deltagandet under konferensdagarna är gratis. Under den 7 november ingår dessutom eftermiddagsfika och den 8 november ingår både lunch och för- och eftermiddagsfika.

Se mer info och program här ATMP – ATMP Sweden 2022 Stockholm

Registrera dig här ATMP – Registration links (atmpsweden.se)

Har du frågor? Kontakta kristina.kannisto@regionstockholm.se eller hanna.sjolund@ki.se

Observera att programmet den 7 november är på engelska, medan programmet 8 november är på svenska.