Söker du en spännande möjlighet att utveckla din sångtalang och ta dig an mer utmanande repertoar? Då är Campus Flemingsbergs Chamber Choir platsen för dig! 

Inbjudan till Campus Flemingsberg Chamber Choir

Inbjudan till Campus Flemingsbergs Chamber Choir

Flemingsberg Chamber Choir är ett samarbete mellan Folkuniversitetet och Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI) och vänder sig speciellt till dig som studerar eller arbetar på Campus Flemingsberg. Vi uppmuntrar särskilt killar med en passion för sång att söka till ensemblen.

Här får du chansen att utveckla din notläsningsförmåga, uttrycka dig genom sång och vara en del av en inspirerande gemenskap av likasinnade musiker. Ni får chansen att tillsammans utforska spännande musikaliska utmaningar och skapa vacker musik.

Ansök redan idag och påbörja din musikaliska resa.

Mejla rektor@smi.se för att anmäla dig!