Flemingsberg Pitch Workshop

Är du intresserad av entreprenörskap och behöver slipa dina färdigheter för att presentera din startup eller affärsidé? Skulle det hjälpa din karriär att bli en bättre, mer självsäker och mindre nervös talare? 

Om ditt svar är JA, då är detta workshopen för dig! 

Tillsammans med Venture Cup, en av Sveriges ledande plattformar för startups och affärsidéer, välkomnar Flemingsberg Science Foundation dig till en workshop som kommer att hjälpa dig att skapa en övertygande och engagerande pitch för att ta din startup eller idé till nästa nivå.

Under denna intensiva session kommer Mehkar Sheikh, Regional Manager på Venture Cup, att lära dig de grundläggande byggstenarna för att skapa en minnesvärd pitch. Du kommer också att få feedback på de pitchar du presenterar.

Vad kan du förvänta dig på denna pitch-workshop?

  • Förbättra din kommunikation
  • Öka ditt självförtroende
  • Stick ut från mängden
  • Få feedback från en expert
  • Gratis lunch-wrap för de första 25 som registrerar sig

Det är perfekt timing! Venture Cup STARTUP-tävlingen är öppen, och det är din chans att lysa på Sveriges största startuparena. Om du bor, arbetar eller studerar i Flemingsberg har du också möjlighet att ansöka om Flemingsberg Science Award, en deltävling till Venture Cup STARTUP, med chansen att vinna 10 000 SEK och ett gratis tre månaders medlemskap på Innovation Station – en coworking, innovationshub och mötesplats i hjärtat av Campus Flemingsberg.

Under denna intensiva timme kommer du att lära dig att skapa ett vinnande pitch-deck som kan öppna dörrar till otroliga möjligheter.

När? 5 mars 2024, kl. 12.00-13.00

Var? Innovation Station, Alfred Nobels Allé 7

Anmäl dig här

Läs mer om Flemingsberg Science Award här

Published On: 2 februari 2024
Till toppen