frukost@flemingsberg

frukost@flemingsberg

  • NÄR: Tisdag 13 september kl 8.30–9.30. Frukost serveras från kl 8.00

  • VAR: de Verdiersalen, Alfred Nobels allé 10, Campus Flemingsberg

 Tema: Flemingsberg Business Community – innehåll och aktiviteter 

Varmt välkommen till höstens första möte i Flemingsberg Business Community.

Vi vill träffa dig för att sätta ramarna för vårt Flemingsberg Business community. Vad menar vi när vi pratar om community. Vi vill ha en dialog kring allt från önskemål om aktiviteter, innehåll och events till digitala kanaler och vad vi gör mellan mötena. Flemingsberg Business Community är till för dig som arbetar eller driver verksamhet på campus eller i Flemingsberg. Vi tror att allt är möjligt när rätt människor och företag möts. Inom communityt delar vi erfarenheter, hittar synergier och håller oss uppdaterade om varandra och om utvecklingen på och kring campus.

Campus Flemingsberg är en attraktiv grogrund för entreprenörskap och kunskapsintensiva verksamheter. I Flemingsberg sker utvecklingen sida vid sida med bland annat forskning och offentlig sektor. Kopplingen mellan studier, forskning och näringsliv är inte alltid självklar och vi behöver hjälpas åt för att hitta synergier och samarbeten.

Varmt välkommen önskar Pernilla Boström och Johnny Högberg, Flemingsberg Science

Anmälan

Genom att ange din e-post i detta formulär så ger du samtycke till att ingå i nätverket och på så sätt också ta emot nyheter och värdefulla tips från Flemingsberg Business Community. Läs även vår Integritetspolicy.

KONTAKTA FLEMINGSBERG SCIENCE

Johnny Högberg
CEO, Flemingsberg Science
johnny.hogberg@flemingsbergscience.se
+46 70 550 12 73

Pernilla Boström
COO, Flemingsberg Science
pernilla.bostrom@flemingsbergscience.se
+46 703 35 25 77