frukost@flemingsberg

frukost@flemingsberg

  • NÄR: 16 mars kl 8.30–9.30. Frukost serveras från kl 8.00

  • VAR: de Verdiersalen, Alfred Nobels allé 10, Campus Flemingsberg

Varmt välkommen till vårens första möte i Flemingsberg Business Community.

Flemingsberg och Campus Flemingsberg växer, flera företag har flyttat hit och fler är på ingång. Under morgonens möte berättar Anders Lövefors, Hemsö om varför de valt Campus Flemingsberg samt vilka satsningar de planerar för framöver. Karolina Krön
från Huddinge kommuns näringslivssektion berättar bland annat om hur kommunen vill samverka med dig som företagare.

Flemingsberg Business Community är till för dig som arbetar eller driver verksamhet på campus eller i Flemingsberg. Vi tror att allt är möjligt när rätt människor och företag möts. Inom communityt delar vi erfarenheter, hittar synergier och håller oss uppdaterade om varandra och om utvecklingen på och kring campus.

Varmt välkommen önskar Pernilla Boström och Johnny Högberg, Flemingsberg Science

Campus Flemingsberg är en attraktiv grogrund för entreprenörskap och kunskapsintensiva verksamheter. I Flemingsberg sker utvecklingen sida vid sida med bland annat forskning och offentlig sektor. Kopplingen mellan studier, forskning och näringsliv är inte alltid självklar och vi behöver hjälpas åt för att hitta synergier och samarbeten.

Anmälan
Array

Genom att ange din e-post i detta formulär så ger du samtycke till att ingå i nätverket och på så sätt också ta emot nyheter och värdefulla tips från Flemingsberg Business Community. Läs även vår Integritetspolicy.

KONTAKTA FLEMINGSBERG SCIENCE

Johnny Högberg
CEO, Flemingsberg Science
johnny.hogberg@flemingsbergscience.se
+46 70 550 12 73

Pernilla Boström
COO, Flemingsberg Science
pernilla.bostrom@flemingsbergscience.se
+46 703 35 25 77