Utbilda dig till instrumentalpedagog, sångpedagog eller logonom

Stockholms Musikpedagogiska Institut, SMI, är en högskola med pedagogisk utbildning inom främst musik, röst och tal samt dans och rörelse. 2017 flyttade SMI från centrala Stockholm till Campus Flemingsberg i nya lokaler väl anpassade för musik och dans. SMI bedriver utbildning med samverkan lokalt och regionalt samt med övriga högskolor i den akademiska miljön på Campus Flemingsberg.

SMI har programutbildningar till instrumentalpedagog, sångpedagog och logonom, vi erbjuder även fristående kurser och fortbildningar inom vårt område. Våra utbildningar är väl förankrade i både yrkesliv och forskning. Som student vid SMI får du en pedagogisk, konstnärlig professionsutbildning av kompetenta och erfarna lärare.

Efter musikpedagogprogrammet kan du arbeta som sång- eller instrumentalpedagog till exempel i kulturskolan eller på folkhögskola. Som logonom kan du arbeta till exempel som talpedagog, med förebyggande rösthälsa, med människors kommunikativa förmåga och med rösten och talet i konstnärliga sammanhang.

LÄS MER HOS SMI

KONTAKT

Alfred Nobels allé 15
141 52 Huddinge

Telefon: 08-611 05 02
E-post: info@smi.se
Webb: smi.se

HITTA