Stockholm växer och vi vill ha en smart stad med kunskapsintensiv industri som är hållbar. I ett panelsamtal under Science Week den 1 februari diskuterar vi hur innovativa neutrala arenor är centrala för utvecklingen av den smarta och kunskapsintensiva staden.

Varför behövs organiserad samverkan och hur kan det vara en katalysator för utvecklingen? Det sägs att samarbete är nödvändigt för att hitta hållbara fungerande lösningar men hur funkar det i praktiken? Hur går det till när akademin, samhälle och företag samverkar för framtiden. Vad är fallgroparna och vad skapar framgång?

Lydia Capolicchio modererar en panel bestående av Johnny Högberg, Vd, Flemingsberg Science, Sophia Sundberg, Vd, Barkaby Science, Peter Dobers, Professor i företagsekonomi med fokus på hållbar utveckling och samverkan, Södertörns högskola, Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef, Fabege och Anton Västberg, Utvecklingsdirektör, Region Stockholm.

Läs mer och anmäl dig