Riktlinjer för aktörer på Campusområdet

Campus Flemingsberg är en plats för samverkan mellan utbildning, forskning, sjukvård, innovation och näringsliv. Med Campus unika mix av högre utbildning, forskning, kunskapsintensiva företag och sjukvård ställs krav på tydlighet i kommunikationen med omvärlden. För dig som bedriver verksamhet på Campusområdet så vill vi erbjuda ett stöd i kommunikationen.

Campus Flemingsberg grafiska manual består av en grundprofil med logotyp, typsnitt, färger, bilder och en grundläggande tillämpning av profilen. Manualen är ett stöd för att kvalitetssäkra Campus Flemingsbergs utformning och paketering av kommunikation där man vill visa tillhörighet till Campus Flemingsberg.

”Tillsammans skapar vi morgondagens samhälle”

”Campus Flemingsberg är ett campus där vi tillsammans bidrar till att lösa samhällets stora utmaningar. Där en mångfald av människor och vetenskaper möts, för kreativa och framgångsrika samarbeten. Bredden är vår spets”

”Flemingsberg. Where you share knowledge, innovation and success”

Syftet med den grafiska profilen är att göra Campus Flemingsberg synligt i olika sammanhang. Det är vårt gemensamma ansvar att på ett professionellt sätt förmedla en enhetlig bild av Campus Flemingsberg i all kommunikation.

Grafisk profil
Ladda ned grafisk manual för Campus Flemingsberg

Logotyp
Ladda ned logotyp för Campus Flemingsberg

Bilder och Filmer

Bildbank

Film på svenska

Film på engelska

Prenumerera på nyhetsbrevet från Flemingsberg Science

# Tagga, Gilla, Dela och Checka in

Använd gärna #campusflemingsberg när du kommunicerar event eller information kopplat till Campus Flemingsberg. Checka gärna in på Campus Flemingsberg och skriv något kort. Gilla Campus Flemingsbergs kanaler, följ och dela relevant innehåll.