TOGETHER WE’RE CREATING
THE SOCIETY OF TOMORROW

Campus Flemingsberg is an integral part of the emerging city of Flemingsberg: the Stockholm region’s only complete university city offering proximity between academia, accommodation, services and culture.

Open House March 18 at 13-18, click above to read more! The program is constantly updated.

TOGETHER WE’RE CREATING
THE SOCIETY OF TOMORROW

Campus Flemingsberg is an integral part of the emerging city of Flemingsberg: the Stockholm region’s only complete university city offering proximity between academia, accommodation, services and culture.

Open House March 18 at 13-18, click below to read more! The program is constantly updated.

OPEN HOUSE
KI – KAROLINSKA INSTITUTET
KTH – ROYAL INSTITUTE OF TECHNOLOGY
SWEDISH RED CROSS UNIVERSITY COLLEGE
UNIVERSITY COLLEGE OF MUSIC EDUCATION IN STOCKHOLM, SMI
SÖDERTÖRN UNIVERSITY, SH
WIDERSTRÖMSKA COLLEGE
IDUN LOVÉN SCHOOL OF ART
FIND US

Evenemang

Öppet hus på Campus Flemingsberg

18 March @ 13:00 - 18:00

WHAT´S UP ON INSTAGRAM?

The most recent posts tagged #campusflemingsberg:

Jag passade även på att rita en mind map som visar några utav det urval vi får läsa. Jag valde att visa exempel 2 delkuser här. Visst är det intressant att få studera historia inom turism där en el händelser har blivit startskotten på flera av sätten vi reser idag samt även hur det även format delar av oss människors beteende när vi väl reser samt hur destinationens syn på kulturarv kanske delar själva folket på plats i två olika fraktioner i vissa fall. Men även på Integrerad kommunikation där man får studera om hur olika destinationer kan nå ut till sina målgrupper, som att ta Roslagen som exempel att det är en grön idyll som lätt kan nås med världsunika Roslagsbanan. Väldigt intressant och spännande? Eller hur? 🙂 #södertörnshögskola #sh #campusflemingsberg #turismvetenskap #student #studentlivet #studyinstockholm #högskolestudier ...

8 0

En utav det vanligaste frågorna jag brukar få är om varför jag valde bort att välja ett färdigkombinerat program och bygga upp min examen med fristående kurser?
Tja, jag vill gärna kombinera ett bra fokusområde i min examen där mina intressen är väl anpassad till jobbmöjligheterna som min examen kommer att ge. Därför ansåg jag att det var bättre för min del. Sedan kanske även specifikt för mitt fall att jag faktiskt började studera här redan 2017 som 19-åring i programmet Utveckling och Internationellt samarbete där främsta fokuset är på hållbar utveckling, miljö och mänskliga rättigheter vilket ligger inom mina intressen men sedan så kände jag väl efter 2 år att jag ville förvalta det på ett annat sätt som jag personligen skulle kunna få ut min bästa sida ifrån och då fanns Turismvetenskapskurserna där vilket jag kände att det var verkligen min grej.
Det var så jag valde fristående kurser inom Turismvetenskap.
#södertörnshögskola #sh #campusflemingsberg #turismvetenskap #student #studentlivet #studyinstockholm #högskolestudier
...

17 0

Missa inte Öppet Hus på Campus Flemingsberg den 18 mars kl 13-18. Välkommen! Läs mer på campusflemingsberg.se #campusflemingsberg #flemingsbergscience ...

2 0

Hej! Mitt namn är Oktay Ikiz och jag är 22 år. Denna vecka kommer ni att få följa mig här på Instagram där jag b l a kommer berätta om hur det är att vara student här på Södertörns högskola men även hur självaste studentlivet kan se ut här. Som sagt så studerar jag fristående kurser inom Turismvetenskap och är just nu inne på B-Kursen. Min utbildning fokuserar på flera områden som finns inom Turism allt från företagande inom turism, kommunikation, statisk, historia, samt destinationsutveckling inriktat på hållbarhet och samhällspåverkan vilket jag tycker är väldigt intressant, spännande och viktigt trots att det ibland kan kännas som en väldigt udda kombination.

Vid sidan av att se mig här på Instagram kan ni även hitta mig som studentambassadör här på Södertörns högskola men jag är samtidigt även aktiv inom föreningslivet under kåren här på Södertörns högskola men det kommer jag berätta mer om i kommande inlägg.

Undrar du över något gällande Turismprogrammet, fristående kurserna inom Turismvetenskap eller om självaste studentlivet här på Södertörns högskola så är du välkommen ställa dina frågor till mig denna vecka.

Vi ses när vi ses!

#södertörnshögskola #sh #campusflemingsberg #turismvetenskap #student #studentlivet #studyinstockholm
...

18 0

Den 18 mars är det Öppet hus på campusflemingsberg där rodakorsetshogskola ingår!
Nu behöver vi hjälp från er studenter! Kolla inlägget på vår Facebook-sida för mer information. #rödakorsetshögskola #rkhsk #campusflemingsberg #flemingsberg #sjuksköterska #sjuksköterskestudent
...

1 0

Nu tackar jag för mig och lämnar stafettpinnen till nästa Instagramvärd.

Jag hoppas att ni har blivit inspirerade och nyfikna på att studera det ni tycker om och det ni intresserar er för.
För er som studerar: lycka till med era studier. För er som vill studera: tveka inte, det är aldrig försent.
Önskar er en trevlig helg//Tsion

#södertörnshögskola #student #campusflemingsberg
...

48 0